Forbedre Hjemmet Ditt: Tips For Nybegynnere Hendig Mann Eller Kvinne

Det er vanskelig å komme hjem fra jobben din og møte en annen oppgave – men oppussing er givende. Disse tipsene vil hjelpe deg med å bestemme når du skal ansette en profesjonell, og hvordan du finner en god en. De vil også hjelpe deg med å finne ut hvordan du gjør en god jobb på ombygging eller reparasjon oppgaver du bestemmer deg for å gjøre selv.

Hvis du har en stor hage, men ønsker mer innendørs boareal, og legger til en vinterhage er en oppussing bør du vurdere. En vinterhage vil gi et ekstra rom til huset ditt som vil bli fylt med naturlig lys. Rommet kan brukes til moonlit middager, hjem gym utstyr, solsenger og mye mer. Strukturen er også sannsynlig å fange øyet av potensielle kjøpere og øke videresalg verdien av ditt hjem.

I stedet for å kjøpe plastbokser for oppbevaring av senger, kjøp noen firkantede kurver. Kurver er en fin måte å lagre varer du kanskje trenger hele dagen, samtidig som rommet ditt er ryddig og pent. Plast ser ikke veldig fint ut, men bruk av kurver kan være et snev av profesjonalitet i alle miljøer.

Vurder å installere et vannfiltreringssystem på kjøkkenet. Tenk på pengene du bruker på flaskevann; at pengene kan gå tilbake i lommen med installasjon av en kvalitet filtrering system. De er en relativt billig forbedring å gjøre og vil legge til et flott salgsargument til hjemmet ditt når du selger.

Når det gjelder oppussing, bør du vurdere å legge til flere fans i huset ditt for å hjelpe i de varme månedene. Dette er viktig fordi løpende vifter vil koste betydelig mindre enn air condition, og gir en kjølefordel også. Husk også at en vifte bare gir kjølefordel når du er i rommet, så slå den av hvis rommet ikke vil bli okkupert.

Hvis du danner byggingen av huset ditt, prøv å ikke sette en TV på kjøkkenet. Hvis du elsker TV, vil du da tilbringe mer tid på kjøkkenet. Dette vil sette deg i en posisjon hvor du blir fristet mer, med overflod av mat rundt deg.

Stable ditt hjem forbedring trelast bak sofaen! Har du ikke plass til å lagre de lange tømmer bitene mens du jobber med et prosjekt? Bare stable den pent bak sofaen, og ingen vil få vite at den er der. Du vil holde det tørt, trygt og klart til neste gang du blir inspirert!

Motstå fristelsen til å bruke fancy murstein med dekorative ansikter i ditt neste oppussingsprosjekt. Ikke bare er slik murverk en unødvendig utgift, det er sjelden så sterk og holdbar som vanlig murstein. Dekorative murstein er lettere å deface, ødelegge sine estetiske fordeler. Til slutt produseres dekorative mursteinsstiler sjelden lenge, noe som gjør det utrolig vanskelig å finne matchende erstatninger for reparasjonsarbeid senere.

Du har nå noen konseptuelle verktøy for dine oppussingsprosjekter. De har også hintet deg inn om verktøy som skiftenøkler og samer som du trenger for å gjøre en profesjonell jobb selv og har adressert spørsmålet om når det er fornuftig å ansette en profesjonell. Det kan være lurt å opprette en ny «å gjøre» liste nå!

http://radon-og-radonsperre.com